lördag 23 april 2011

Påsken 2011

Spenderas i Borlänge!

Här har vi solat, skrattat åt kaktusar som enligt mamma ser ut som "vissnande kukar"



Spelat spel där mormor fick alla snuskfrågor. Nu vet vi att "Trampling" är en sexuell företeelse där man trampar på varandra med eller utan klackar för att uppnå önskad njutning. Vi har även lärt oss att man behöver flyga varje dag i ca 29000 år för att statistiskt sett lyckas dö i en flygolycka.

Vi har också skrattat hysteriskt åt våra försök att sätta ihop mormors elgrill.







Benen spretade åt alla håll efter tre försök. Till slut gick det med gemensam ansträngning...Och så har vi ju ätit och ätit och ätit gott...



Vi har varit vid minneslunden och tänt ljus hos morfar, jag har blivit varse om att Andreas är lik honom på det här kortet där han var i 30-års åldern. Det är något med hakan, näsan och ögonbrynen.





Idag shoppade vi loss på kupolen och mamma köpte lite färgglada underkläder till mig som påskpresent, vilket behövdes. Det är ju en fördel om underkläderna man har på sig håller in behagen och inte fördelar dom så att man lurar folk att tro att man har dubbla uppsättningar! Jag har köpt en massa frön också, blivit så sugen på att plantera lite där hemma. Hehe. Vi får väl se hur det går med det.



Avslutar med mina fåfänga påsktolkningar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar